فروش پمپ وکیوم


پمپ وکیوم

در دنیای امروز پمپ های وکیـوم در بخش ها و صنـایع گوناگون کـاربرد بالایی پیدا کـرده است .به عنوان نمونه صنـایع مـواد غذایی ، تولید مواد شیمیـایی ، تولید بدنه های فلزی ، تعمیر سیستم هـای سرد کننده ، ضدعفونی نمودن محصولات کشـاورزی ، تعویض روغن اتومبیل ، مصارف آزمایشگاهی ، بـازرسی جوش ، سـاخت کامپوزیت و غیره از پمپ وکیوم استفاده می کنند. در سیستم وکیوم به فشارهای کمتر از فشار اتمسفر هوا حالت خلاء نامیده می شود. این عمل را پمپ های وکیوم انجام صورت می پذیرند. محدوده کارکرد سیستم های وکیوم در بین فشار اتمسفر و صفر مطلق می باشد. خلاء بسته به اندازه ی فشار گاز به چهار بخش تقسیم می گردد: خلاء کم : در محدوده ی فشار اتمسفر تا 1 میلی بار می باشد، بخش دوم خلاء متوسط : در بازه ی 1 تا 10 میلی بار می باشد، دسته ی سوم خلاء زیاد : در محدوده ی 10 تا 100 میلی بار است و خلاء خیلی زیاد : در بین 100 تا 1000 میلی بار می باشد با در نظر گرفتن دسته بندی بالا برای خلاء های مختلف از پمپ های وکیوم رینگ آبی، روغنی و خشک مورد استفاده قرار می دهند.

vaccum header


انواع پمپ وکیوم

پمپ وکیوم آبی

پمپ وکیوم آبی به خاطر مصرف بالا در بخش های مختاف صنعت بسیار استفاده می شود ، پر استفاده ترین مدل از پمپ های وکیوم انتخاب شده است. طریقه ی کارکرد پمپ وکیوم آبی به این حالت است که حرکت دورانی و بیرون از مرکز پروانه اطراف محور پمپ وکیوم در درون سیلندر شامل آب باعث ایجاد رینگ آب می شود. درمسیر دوران با ورود و خروج مداوم پره ها در درون آب، حجم محبوس فضای بین دو سرسیلندر ، هر دو پره و جداره داخلی رینگ آب در یک بخش افزایش بالا می رود و وظیفه ی مکش انجام می شود و درسوی دیگر پایین می آید و کار تراکم انجام می شود.کار خنک نمودن در این مدل از پمپ وکیوم از طریق آب صورت می پذیرد که باعث می شود تا فشار 33 میلیمتر جیوه مکش انجام شود. حالت استاندارد برای پمپ وکیوم دمای گاز یا هوای ورودی 20 درجه سلسیوس، فشار محیط 760 میلی متر جیوه و دمـای آب ورودی داخل پمپ 15 درجه سلسیوس یا پایینتر می باشد.

پمپ وکیوم روغنی

بر حسب توصیفی که از پمپ های وکیوم بیان کردیم این نوع از پمپ وکیوم عمل ایجاد خلا را انجام می دهند. نوع دیگر از مدل های پمپ های خلا یا پمپ وکیوم ، پمپ وکیوم روغنی است که از روغن برای سیال خنک کار کننده در گردش استفاده می نماید. ساختمان و کارکرد این گونه از پمپ به حالتی است که به طور چرخشی، نیروی گریز از مرکز و حرکت دورانی روتاری، در پمپ تولید وکیوم و خلاء انجام می گیرد. باید توجه داشت پمپ وکیوم روغنی با پمپ وکیوم آبی متفاوت می باشد که از آن گونه از پمپ وکیوم می توان به میزان خلا، اندازه ی مصرف انرژی و غیره اشاره نمود. به صورتی که از پمپ وکیوم روغنی اغلب برای صنایع متوسط و جهت پروسس هایی که نیازمند حجم خلا زیادی ندارند به عنوان مثال صنایع پزشکی ، چیلرهای جذبی یا کمپرسی ، طلاسازی ها ، صنایع لاستیک سازی و غیره از مدل از پمپ های وکیوم استفاده می کنند. از مزیت های پمپ وکیوم روغنی می توان به صدا ی پایین ، مصرف انرژی کمتر ، اشغال حجم فضای کوچکتر و غیره بیان نمود.